Opgesloten autosleutels
Door: Lucas
07 November 2008 | Paraguay, San Lorenzo
’s avonds: een stress momentje: padre Cesar (van ons gastgezin) viel bijna van zijn stoel toen hij hoorde dat we ons busticket naar Iguazú hadden geboekt de volgende morgen om 6 uur. Hierdoor gingen we onze volledige zaterdag verliezen aan transport!
Brrrr. In spoedtempo naar de busverkoper dus.
Iemand van het ziekenhuis voerden ons, en door de stress had ze haar autosleutel opgesloten in de auto...! De wet van Murphy, want ik had die avond nog een doedelzakoptreden voor een school kleine kindjes.
Maar we bleven tranquilo! Masseerden elkaars nek, deden wat tai chi en brachten onze yin en yang weer in evenwicht: vervolgens probeerden we de ramen naar beneden te trekken, de deur op een kier te forceren en er in te vissen met een draad die ik meehad, maar niets hielp.
Tot slot haalde Gabriella (die ons voerde) haar haarspeld uit, en na veel peuteren is het me gelukt om die deur open te krijgen!!!
Dus: als je een nieuwe auto wil: just call me:)
Het lukte ons gelukkig om de tickets te wisselen, maar ik was te laat voor het doedelzakoptreden, jammer. Nieuw busticket is deze nacht om 1u30...!
Brrrr. In spoedtempo naar de busverkoper dus.
Dus: als je een nieuwe auto wil: just call me:)
08 November 2008 - 09:54
Tante Ria:
Ik hoop dat je genoten hebt van het verfrissend bezoek aan de watervallen van Iguazu ? Ik ga nooit vergeten hoe wij die bezocht hebben (na het huwelijk van Alexis in 1994) op een ogenblik van totale zonsverduistering om 12 h 's middags ! Dat was puur toeval, ganse drommen fotografen stapten van het vliegtuig met reuze lenzen om dat vast te leggen. We gingen omwille van de drukte naar de Argentijnse kant van de waterval en waren daar praktisch alleen met dat kippenvel bezorgend moment van totale duisternis naast die bulderende waterval : het deed ons denken aan Goede Vrijdag!
Ik kijk met belangstelling uit naar de volgende avonturen en nieuwsjes ! Veel liefs, -
09 November 2008 - 18:26
Anne D'hulst:
Lucas, leuk om je avonturen te kunnen volgen! Veel plezier nog!
Groetjes Anne