Eerste impressies - Reisverslag uit San Lorenzo, Paraguay van paraguaykuleuven - WaarBenJij.nu Eerste impressies - Reisverslag uit San Lorenzo, Paraguay van paraguaykuleuven - WaarBenJij.nu

Eerste impressies

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg

14 Oktober 2008 | Paraguay, San Lorenzo

"Ladies and gentlemen, this is your captain speaking. In a few moments we will be landing in Asuncion international airport. The weather in Asuncion is quite cloudy; the temperature is 36 degrees..."

Ja hoor. We zijn er geraakt! De rit naar huis en de sfeerbeelden op straat, de temperatuur, het huis waarin we met z`n vieren vervblijven... Het kan allemaal maar een ding betekenen: we zijn nu echt in Zuid-Amerika!

Het is nu 20 na acht `smorgens. Jeroen, Philip en Lucas zijn net wakker, Jelke blijft nog heel even liggen. :-) Eigenlijk is het wel verwonderlijk dat we ons nu zo relatief fit voelen. 24 u lang reizen is vermoeiend en zo lang was de nacht nu ook weer niet (vliegtuig landde om half twaalf, in bed om half twee)!

De vrouw des huizes heeft ons net een kleine rondleiding gegeven rond het huis, en als iedereen klaar is, vertrekken we richting de campus, het ziekenhuis en de stad om het terrein wat te verkennen.

Foto`s en veel meer berichten zullen zeker spoedig volgen.

Tot de volgende!

• 15 Oktober 2008 - 19:10

Deborah:

Hoi, 'k ben blij dat jullie toch nog zijn kunnen vertrekken, al is het niet naar de bestemming die jullie op het oog hadden. Hopelijk is het daar in Paraguay even goed! Veel succes daar, en vooral: geniet er maar met volle teugen van!!

• 16 Oktober 2008 - 03:41

Tia Joana:

Lucas, je vertelde me niet dat jullie 4 waren! Zend mij een adres indien ik je iets moet opzenden per post, die werkt! tenminste in Brazilië, zeker beter dan in Italië.

• 16 Oktober 2008 - 15:24

Geert Goethals:

Hallo Lucas, ben blij dat je dat kan doen. Het is echt iets voor jou denk ik. Hoop dat je veel kan bijleren aan het leven daar. Ben zelf wat 'gezond jaloers'.

Groetjes

Spannend wachten op volgende spannende verhalen ;) Brrr

• 16 Oktober 2008 - 18:27

Annadeclercq:

hallo lucas,
    zorg dat je volleerd terugkomt !
    liefs uit waregem van anna & luc